Top 5 Dog Washing Tips

5 populārākie suņu mazgāšanas padomi

Ja esat suņa īpašnieks, jūs zināt, cik svarīgi ir, lai jūsu pūkainais draugs būtu tīrs un veselīgs. Regulāra mazgāšana ir svarīga jūsu suņa higiēnas rutīnas sastāvdaļa. Šeit ir 5 labākie suņu mazgāšanas padomi, kas jāpatur prātā:

  1. Izvēlieties pareizo šampūnu: noteikti izmantojiet šampūnu, kas ir īpaši paredzēts suņiem. Neizmantojiet cilvēku šampūnu, jo tas var kairināt jūsu suņa ādu.

  2. Pirms mazgāšanas izķemmējiet suni: suka kažoka iztīrīšanai pirms mazgāšanas palīdz noņemt veco spalvu un sapinkājumus tādējādi būs vieglāk uzklāt šampūnu un izskalot suņa kažoku.

  3. Izmantojiet siltu ūdeni: izmantojiet remdenu ūdeni, lai izvairītos no suņa ādas applaucēšanās kā arī no auksta ūdens lietošanas, lai gan dabā suņi labprāt peldas aukstā ūdeni, mazgāšanai tas nav ieteicams. 

  4. Esiet maigs: esiet maigs, mazgājot suņa seju, ausis un ķepas. Šīs vietas ir jutīgas, un jūsu sunim var nepatikt, ka tiek enerģiski tīrīts.

  5. Rūpīgi nosusiniet un izžāvējiet suni: izmantojiet dvieli, lai nosusinātu suni pēc mazgāšanās. Ja suns ļaujas var izmantot fēnu, vilnas un pavilnas izžāvēšana palīdzēs novērst ādas dermatīta veidošanos ja vilnā paliek ūdens un mitrums. 

Ievērojot šos padomus, jūs varat nodrošināt, ka jūsu suņa vannošanās ir patīkama un patīkama pieredze gan jums, gan jūsu pūkainajam draugam.

Atpakaļ uz emuāru